Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Maja Nyström Holistisk Forældreskab, Else Alfelts Vej 106, 4th 2300 København S

Kontakt mig på info@majanystrom.dk eller 52404142

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og kursusmaterialer tilhører Maja Nyström Holistisk Forældreskab. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte eller i forbindelse med kursus erhvervede materiale væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Maja Nyström Holistisk Forældreskab.

RESULTATER

Ved at bruge denne hjemmeside og eller min platform for online undervisning, godkender du, at Maja Nyström Holistisk Forældreskab ikke har stillet nogle garantier for dine resultater, uanset om disse er nævnt på denne hjemmeside eller ej. Maja Nyström Holistisk Forældreskab tilbyder edukative og informative resurser som er udviklet for at hjælpe brugeren af hjemmesiden med at lykkes. Du bør imidlertid være indforstået med, at din ultimative fremgang eller modgang vil afhænge af din egen indsats, din specifikke situation og en lang række andre omstændigheder, som er udenfor Maja Nyström Holistisk Forældreskab’s kontrol og/eller viden. Du bør endvidere være indforstået med, at andres såvel som tidligere resultater ikke stiller nogle garantier for et lignende udfald nu. Det betyder, at andres resultater som er opnået som et resultat af de strategier, som gives af Maja Nyström Holistisk Forældreskab, ikke er en garanti for at du eller din virksomhed vil opnå det samme.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS MED MAJA NYSTRÖM SOM UNDERVISER

Tilmelding til alle kurser er som udgangspunkt bindende. Afmelding: ved mindre end 3 måneder til afholdelse kræves 25% i gebyr. Ved mindre end 2 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 1 måned til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da med information om, hvem der overtager din plads. Ved afmelding til et kursus der bliver gentaget, kan du blive tilbudt en plads på næstkommende kursus såfremt der er pladser tilbage. I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end beløbet der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb. Har du/dit firma booket et lukket kursus med Maja Nyström som underviser gælder samme afbudsregler som ovenstående.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS MED EKSTERNE UNDERVISERE

Tilmelding til workshops, kurser, foredrag og events med eksterne undervisere er bindende. Såfremt du er forhindret i at deltage gives ingen refusion og der opkræves fuld betaling såfremt betaling endnu ikke har fundet sted. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da med information om, hvem der overtager din plads. Hvis du ønsker at vi sælger din plads sker dette mod et gebyr på 25% af det samlede kursusgebyr ved afmelding op til 3 måneder før afholdelse. Ved mindre end 3 måneder til afholdelse kræves 50% i salgsgebyr. I tilfælde af, at du er tilbudt et bonusprodukt i forbindelse med dit køb, frafalder retten til samtlige bonusprodukter såfremt du overlader salg af din plads til os og/eller afmelder dig. I tilfælde af, at du allerede har modtaget bonusproduktet debiteres prisen for bonusproduktet ved afmelding.

AFLYSNING ELLER ÆNDRING

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events med undertegnet såvel som eksterne undervisere ved sygdom, for få tilmeldte eller andre uforudsete hændelser. Ved ekstraordinære omstændigheder og/eller rejserestriktioner kan kurser, supervision samt arrangementer ændres således at de flyttes online.

CORONA OG KURSER

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events med undertegnet såvel som eksterne undervisere i tilfælde af Corona restriktioner. Ved nedlukning eller ændring i forsamlingsforbud kan kurser samt arrangementer ændres således at de flyttes online. Såfremt det ikke er muligt at gennemføre et kursus eller andet arrangement live eller online vil det være muligt at vi finder en ny dato eller at du får pengene retur.

RETURRET VED KØB AF PRODUKTER

Der ydes 14 dages returret på fysiske produkter såfremt disse er uanvendte og uåbnede. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på info@majanystrom.dk og du vil få alle pengene tilbage. Du betaler selv for returfragten.

Der ydes ingen returret ved køb af personligt signerede bøger.

ONLINE KURSER

Der ydes ingen returret på elektroniske produkter såsom online kurser og e-bøger.

BONUSSER

Hvis du er blevet tilbudt en bonus i forbindelse med et køb, gør jeg opmærksom på, at denne er personlig og ikke kan gives væk. Bonusser kan ej heller byttes til kontanter.