Om mig

Mit navn er Maja Nyström-Hansen.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2013.

I 2018 blev jeg færdig med min ph.d. i udviklingspsykologi fra Københavns Universitet. Min forskning har omhandlet stress, traumer, tilknytning og forælder-barn samspil, sårbare familier, og autisme.

Jeg har desuden erfaring med disse emner fra projekter i psykiatrien, regionale projekter og fra the Family Studies Lab i Cambridge, MA ved Harvard University.

Jeg har derudover erfaring med terapi og rådgivning af enkeltpersoner og grupper indenfor emnerne psykoser, skizofreni, depression, selvværdsproblematikker, angst, personlighedsforstyrrelser og opmærksomhedsforstyrrelse.

I 2021 har jeg gennemgået et kursus i efterfødselsreaktioner hos mødre og fædre.

Jeg er ansat som forsker på Institut for Psykologi ved Københavns Universitet, Center for Tidlig Indsats og Familieforskning. 

Du kan læse mere om mine tanker om forældreskabet i brevkassen på www.sundhedsplejersken.dk hvor jeg, som en del af ekspertpanelet, hver uge besvarer spørgsmål om børns udvikling og forældrerollen.

Værdier jeg arbejder ud fra

  Z

  Som psykolog kan jeg tilbyde dig en professionel samtalepartner i forhold til de forandringer du søger, men du er eksperten på dig og din familie. Vores samtale vil altid tage udgangspunkt i dig og i dit liv. Jeg møder dig som medmenneske og bestræber mig ikke på at være upåvirket anonym.

  Z

  Jeg gør mit bedste for at skabe et trygt rum, hvor du kan føle dig støttet og hvor du kan udvikle dig igennem og med dit forældreskab.

  Z

  En af mine vigtigste opgaver er at lytte og sammen med dig rumme det svære uden fordømmelse. Når forældrerollen er svær, har ingen brug for løftede pegefingre eller dårlig samvittighed.

  Z

  Jeg bestræber mig på at være opdateret på den nyeste viden og jeg modtager jævnligt supervision.

  Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.